Konec TTM vadbe in poletje pritiska kot noro

Aloha TTMjevci,

upam, da te vroče poletne dni že uživate na dopustu nekje na obali kjer vas morje malo ohlaja, če pa še ne pa upam, da boste kmalu! 🙂

Kot kaže je pred nami zelo vroče poletje tako, da nekaj napotkov za preživetje hudih vročih poletnih dni:

– izogibajte se aktivnostim med 12 in 15 uro
– na soncu nosite pokrivalo, da zaščitite glavo
– pijte veliko vode, minimalno nekje med 2-3 litre v kolikor ste telesno aktivni še kakšen dcl več

Recept za osvežilni napitek:
V vrč natočite pol litra vode, na kolobarje narežite celo limono in jo stresite v vodo, dodajte še nekaj metinih in melisinih listov, po želji lahko dodate tudi pest gozdnih sadežev. Pustite stati v hladilniki vsaj 2 uri, da se primerno ohladi in najbolj osvežilen napitek za vroče poletne dni je pripravljen.
Kar pa je najbolje je, da ko zmanjka pijače ne vrzite limon, mete in melise stran ampak vodo le dolijte. To lahko storite najmanj trikrat preden na novo namešate sestavine.

Ob tej priliki pa bi se vsakemu posebej tudi rad zahvalil, da ste pridno obiskovali našo TTM telovadbo skozi celo leto. Vsi skupaj smo v prejšni sezoni odtelovadili več kot 215 ur 🙂 kar je zelo lep uspeh. Upam, da bomo tako pridni, če ne še bolj tudi v prihodnji sezoni.

Prosim vas, da boste v drugi polovici avgusta bolj pozorni na našo elektronsko pošto saj vas bomo obvestili o prihajajoči sezoni, seznanili z novostmi in odprli prijave.

Do takrat pa vam želim eno lepo, razgibano in mogoče malenkost manj vroče poletje! 🙂

Lep sončen pozdrav, Domen