O VADBI

TTM program, je prvi tako vrsten program v Sloveniji, ki se posamezniku pomaga pravilno raztegniti, krepi ob sklepne vezi in skrbi za zdravje njegovega telesa.

Danes se ljudje vse bolj zavedamo, kako pomembno je naše zdravje in ohranjanje zdravega telesa in prav je tako.

Vendar pa je zdrav način življenja velikokrat povezan z finančnimi sredstvi, to pa danes na žalost pridno izkoriščajo korporacije in pa tudi manjša podjetja, ki na račun »zdravega načina življenja«, dvigujejo ceno storitev in produktov. TTM program je bil sestavljen z idejo od preprostih ljudi za preproste ljudi. Verjetno trenutno finančno najbolj ugoden vadbeni program v Sloveniji, ki je namenjen aktivnemu in pasivnemu raztegu, ohranjanju vitalnosti sklepov in obsklepnih vezi. Namenjen je vsem generacijam, ne glede na stopnjo fizične pripravljenosti in spol, saj se program razlikuje od klasičnih vadbenih programov, ki so namenjeni predvsem fizični pripravljenosti in moči.

Danes velik procent slovenske populacije trpi z nekakšno ortopedsko boleznijo/poškodbo. Pa naj bojo to bolečine v križnem predelu hrbtenice, zbadanje v kolenu, rami ali zapestju. Vzroki za poškodbe pa so različni, vendar pa vam lahko povemo, da smo velikokrat za to odgovorni prav sami! Na račun nepravilnega pobiranja bremen, prisilne drže ne ohranjanja naših mišic dovolj prožnih, se skozi leta razvijejo razne ortopedske poškodbe, ki lahko vodijo tudi v resne zdravstvene probleme.

Vse to pa bi vam radi prihranili in vam pomagali do bolj vitalnega in zdravega življenja.

Naš program zajema:TTM vadba

– Funkcionalne raztezne vaje za celo telo
– Dinamično in statično raztezanje
– Vaje za krepitev vezi in večjo mobilnost v sklepih
– Pravilna tehnika pobiranja bremen
– Vaje za izboljšanje drže
– Ohranjanje zdravega telesa

 Ukrepajte preden bo prepozno!