PRIJAVA NA SEZONO 2022/23

Hitro je minilo tole poletje in čas je že, da ponovno zaženemo naše mašine. Tudi letos bomo celo leto zelo pridni in upajmo, da nam nič ne prekriža načrte!

Prijava na novo vadbeno sezono


Sporočam, da so z današnjim dnem odprte prijave na novo vadbeno sezono. Vsakega posebej lepo vabim in hkrati prosim, k pravočasni oddaji svoje prijave na vadbo, da bo organizacija lažje potekala.

Prijava: na vadbo se lahko prijavite z oddajo svoje prijavnice na naši spletni strani oziroma direktno preko sledeče povezave -> PRIJAVNICA , z vnosom svojih osebnih podatkov in želenega termina obiska in lokacije.V kolikor niste vešči s prijavo preko spleta, svojo prijavo lahko pisno oddate z odgovorom na to e-poštno sporočilo, oziroma tudi z odgovorom na SMS, ki ga boste v prihodnjih dneh prejeli.

Termini in plačilo: termini, lokacija in plačilo vadbe ostajajo enaki kot do sedaj. V kolikor ste že malo pozabili na kateri dan in ob kateri uri so potekala naša druženja, si to lahko pogledate na naši spletni strani, oziroma na sledeči povezavi -> TERMINI VADBE .

Covid info: trenutno nam iz šol niso sporočili o večjih spremembah oziroma dodatnih navodilih, ki bi jih morali vpoštevati za rekreacijo v notranjem prostoru. Bomo pa se držali tistih osnovnih higienskih priporočil, da bomo telovadbno naredili kar se da varno!

Pričetek vadbe: je predviden s ponedeljkom, 5.9. naprej.

Za morebitna dodatna vprašanja, sem vam tako kot vedno vselej na voljo. Tudi, če me samo pokličete in pozdravite, vas bom zelo vesel 🙂 . Kontaktirate me lahko na email domen.cevka@ttm-vadba.si ali pa preko telefona 069/655-756.

Jaz že odštevam dni in komaj čakam, da se ponovno spet srečamo in nadaljujemo z našo “super fino fajn” TTM vadbo 🙂 .

Želim vam lep preostanek poletja in se vidimo septembra! 🙂
Domen, TTM

TTM VADBA PREKO SPLETA

Januar 2022 pri TTM Vadbi prinaša nekaj novosti. Pandemija Covid-19 tudi v letu 2022 še vedno vztraja in ker si želimo, da bi bila vadba čim bolj varna in seveda dostopna še naprej, kljub morebitnim dodatnim ukrepom, smo se odločili, da bomo v mesecu januarju testno izvajali vadbo vsak četrtek ob 19 uri preko spletne aplikacije ZOOM.

Vabljeni vsi, ki bi želeli TTM vadbo obiskovati tudi preko spleta. Za prijavo na četrtkov termin je potrebno izpolniti spletno prijavnico na sledeči povezavi -> PRIJAVNICA

Se vidimo na vadbi! 🙂

Srečno novo leto 2022!

Še eno koronsko leto je za nami in upam, da ste si zapomnili le tiste dobre in pozitivne stvari, ki so se nam zgodile v tem letu. Na srečo in naše zadovoljstvo je TTM – Vadba ponovno zaživela, res, da v nekoliko okrnjeni zasedbi ampak mislim, da smo uživali vsako minuto skupnega druženja ter telovadbe in vrjamem, da bo v naslednjim letu le še bolje!

Tako želim in za vse nas upam, da se korona kriza v naslednjem letu konča, da boste uresničili vse svoje zastavljene cilje, boste deležni ljubezni in sreče ter imeli veliko športnih užitkov, predvsem pa obilico zdravja! Naj bo leto 2022 za vse nas nekaj posebnega!

Komaj čakam, da se spet vidimo na telovadbi in skupaj pričnemo novo leto.

Želim vam srečno, zdravo in športno novo leto 2022!

Domen, TTM Vadba

Pričetek nove vadbene TTM sezone 2021-22 | Prijave že potekajo

Prav en lep športni in poletni pozdrav,

upam, da vsi lepo preživljate te poletne dni in da se že veselite ponovnega druženja z nami.

Za nas je danes zelo vesel dan, ker vam lahko po dolgem letu premora končno pišemo in sporočimo dobro novico. TTM telovadba bo s septembrom ponovno zaživela na vseh starih znanih vadbenih lokacijah. Za nami je zelo naporno leto in pol, čas, ki ga verjetno ne bomo nikoli pozabili in upajmo, da bo z letošnjim septembrom to zares za nami, vsaj brez večjih omejitev, tako strogega življenja in tragedij, ki smo jih bili primorani sprejeti med covid pandemijo. Kljub vsem težkim razmeram, s katerimi smo se soočali v naši športni panogi, mi še naprej pozitivno stremimo v prihodnost in vrjamemo, da bomo lahko to sezono skupaj pripeljali do konca, z obilico prepotenih ur, razgibanih mišic, zabave ter smeha.

Prijava na novo vadbeno sezono

Sporočamo, da so z današnjim dnem odprte prijave na novo vadbeno sezono. Vsakega posebej lepo vabimo in hkrati prosim, h pravočasni oddaji svoje prijave na novo vadbeno sezono, da bo organizacija lažje potekala.

Prijava: na vadbo se lahko prijavite z oddajo svoje prijavnice na naši spletni strani oziroma direktno preko sledeče povezave -> PRIJAVNICA , z vnosom svojih osebnih podatkov in želenega termina obiska in lokacije.

V kolikor niste vešči s prijavo preko spleta, svojo prijavo lahko pisno oddate na elektronski naslov info@ttm-vadba.si ali pa preko telefonske številke 069/655-756.

Termini in plačilo: termini in lokacija vadbe ostajata enaka kot do sedaj. V kolikor ste že malo pozabili na kateri dan in ob kateri uri so potekala naša druženja, si to lahko pogledate na naši spletni strani, oziroma na sledeči povezavi -> TERMINI VADBE.

Tako kot termini tudi cena vadbe ostaja enaka. Vsi, ki imate še iz pretekle nedokončane sezone vadbo v dobrem, oziroma že plačano, se bo to z mesecem septembrom vpoštevalo naprej in boste imeli naslednje plačilo šele po porabljenem “dobroimetju”.
Za vse ostale se politika plačil ne spreminja, vadba se plačuje v dveh delih za jesenski in spomladanski del posebej, letos izjema za prvi mesec, ko se bo vadbo plačalo samo za september v primeru, da bi se na vladi ponovno odločili omejiti rekreativne športne aktivnosti v zaprtih prostorih in nam onemogočili vadbo za naprej.

Covid info: trenutno nimo podatkov o večjih spremembah oziroma dodatnih navodilih, ki bi jih morali vpoštevati za rekreacijo v notranjem prostoru. V septembru se bomo morali verjetno držati enakih navodil kot do sedaj. Za vstop v telovadnico bo še vedno potrebna maska, na vadabi bo voljo razkužilo. Takoj, ko bo to bolj znano bomo vadeče še dodatno obvestili glede PCT pogojev.

Kakorkoli, dokler bodo okužbe še vedno prisotne, se bomo vsi trudili, da bomo vpoštevali tista osnovna priporočila, ki smo jih do sedaj že vajeni in na ta način vsi pripomogli h bolj varni telovadbi.

Za morebitna dodatna vprašanja, smo vam tako kot vedno vselej na voljo. Kontaktirate nas lahko na email info@ttm-vadba.si ali pa preko telefona 069/655-756.

Mi že odštevam dni in komaj čakamo, da se ponovno spet srečamo in po zelo dolgem času nadaljujemo z našo “super fino fajn” TTM vadbo 🙂 .

Želimo vam lep preostanek poletja in se vidimo septembra! 🙂

Ekipa TTM

TTM – OBVESTILO o dogajanju v zvezi z TTM vadbo

Lepo pozdravljeni vsi TTMjevci,

že dolgo časa je minilo od kar smo se nazadnje slišali, še dlje pa od naše zadnje telovadbe. Upam, da ste še vedno vsi vredu in da sedaj, ko se je zunaj že malo utoplilo, pridno migate vsak po svoje 🙂 .

Kar nekaj vas me je v tem mesecu kontaktiralo; “Domen kako je s telovadbo, kdaj začnemo?”. Jaz sem zelo držal pesti, da se bo do pomladi stvar precej popravila in da ne bi bilo takih omejitev, ki jih imamo še danes. Trenutno bi bila telovadba možna le v večjih telovadnicah kjer bi lahko posamezniku zagotovili dovoljšno površino in pa število udeležencev ne bi smelo presegati številke 10. Žal so to zelo nepredvidljivi časi in okužbe zelo nihajo, hrkati pa se ponovno šušlja v kratkem popolnem zaprtju v aprilu zato sem se s težkim srcem odločil, da bomo s telovadbo morali žal počakati do novega šolskega leta oziroma na mesec september.
Vrjamem, da bo poletje naredilo svoje, skupaj z nekaj prekuženih ter cepljenih oseb in da bo v septembru popolnoma druga slika, bolj prijazna do organizacije rekreativnega športa in vadbe.

Potrpimo še malo, čuvajmo drug drugega in obljubim, da se kmalu spet vidimo na naši TTM vadbi in da, ko ponovno zaženemo naše mašine jih ne ustavi več noben virus!

Prav vse vas lepo pozdravljam in vam želim, da ustanete zdravi še naprej.

Domen, TTM

TTM BOŽIČNO- NOVOLETNO VOŠČILO 2021

Leto 2020 se izteka in marsi kdo od nas na to leto ne bo imel prav lepih spominov, saj se nam je življenje čez noč postavilo na glavo. Vendar kljub vsem spremembam moramo ostati pozitivni tudi v bodoče.

Jaz upam, da ste svoj čas, kljub vsem negativnostim, ki nas obkrožajo, uspeli izkoristiti tudi za kakšne pozitivne stvari. Mogoče ste skovali nove načrte za prihodnost, poklicali starega prijatelja/prijateljico, prebrali knjigo, ki je bila že dolgo na polici, prišli do novih osebnih spoznanj ali pa ste si samo odpočili od hudih in prenatrpanih urnikov, vsekakor se nam je čas malo ustavil in upam, da ste ga uspeli izkoristiti tudi za pozitivne stvari.

Vrjamm in upam, da se je pri vsem tem času našlo mesto tudi za telovadbo v domačem okolju. Roke gor, kdor je bil vsaj malo priden 🙂 .

Pred nami je že novo leto, ki bo prinesle nove izzive in upajmo, da tudi boljše čase. Bolj kot to, pa bi rad povdaril, da se namesto spraševanja kaj bo v januarju, zavedamo trenutka v katerem smo sedaj in ga v krogu najbližjih, čez praznike, preživimo kar se da lepo in mirno ter bolj srečno zaključimo konec leta 2020.

Dragi TTM-jevci, želim vam mirno, zdravo, polno sreče in veselja naužito novo leto 2021 in upam, da bomo naša druženja ob telovadbi lahko kmalu spet nadaljevali.

Domen, TTM

Prekinjena TTM vadba zaradi COVID-19

S težkim srcem sporočamo, da zaradi velikega števila okužb, ki jih beležimo v teh dneh in posledično zaradi vseh ukrepov, ki jih moramo sprejeti, da bi preprečili nadaljne okužbe, odpovedujemo TTM vadbo do nadaljnega.

Vsem se zahvaljujemo za prijave na TTM telovadbo in dobro voljo, ki ste jo pokazali ob pričetku vadbene sezone in močno upamo, da bomo lahko s telovadbo kmalu spet nadaljevali.

Živimo v zoprnih časih, a tudi to bomo premagali. Skupaj čim bolj upoštevajmo navodila pristojnih in kmalu bomo lahko spet uživali v običajnih navadah.

Vsem želimo veliko zdrav in vas lepo pozdravljamo do naslednjič.

Ekipa TTM

Začetek nove TTM sezone 2020-21

Hojla TTMjevci,

za nami je tako dolga pavza, da smo že skoraj pozabili kaj je smučarska preža in kaj deska 🙂 . Zato sporočamo veselo novico, da se bomo v začetku septembra skupaj ponovno spomnili na te dve prekrasni vaji.

Upamo, da ste vsi kar se da lepo in mirno preživeli poletje, še bolj pomembno, da ste vsi ostali zdravi. Koronavirus nam je letos zares povzročil veliko nevšečnosti, a vseeno moramo ostati optimistični in nadaljevati stvari kot smo si jih zastavili. Tako bomo, s pričetkom v septembru, vadbo nadaljevali kot vsa leta do zdaj. Ker nam je zdravje na prvem mestu in ker je telesna aktivnost ključnega pomena, nas en koronavirus zagotovo ne bo ustavil. Kljub temu pa bomo morali biti skrajno previdni in odgovorni do sebe in do drugih, da bomo z raznimi ukrepi čim bolj preprečili možnost širjenja koronavirusa.

Prijava na vadbo
Prijave na vadbo so že mogoče na naši spletni strani oziroma s spletnim obrazcem, ki ga najdete na tej povezavi -> SPLETNA PRIJAVNICA
Letos se lahko zaradi spleta okoliščin, kakšen termin od lanskega leta razlikuje, za morebitne nevšečnosti se že v naprej opravičujemo.

Prosimo vas, da vašo prijavo, zaradi lažje organizacije in sprejemanje novih vadečih, oddate v čim krajšem možnem času preko spletne prijavnice ali pa preko sms sporočila na našo TTM številko 069/655-756.

Nove termine si lahko ogledate na spletni prijavnici ali pa na naši spletni strani oziroma na tej povezavi -> TERMINI

Plačilo vadnine
Za novo vadbeno sezono 2020/21 plačilo vadnine ostaja nespremenjeno.
Plačilo se bo tako kot lani izvajalo na polletni ravni, za jesenski del in za spomladanski del posebej. Cenik je enak lanskemu in si ga lahko ogledate na zgornji povezavi, kjer ste dostopali do terminov.

Vsi tisti, ki ste imeli v prejšnji sezoni vadnino poravnano do konca aprila, boste prejeli 50% popusta za jesenski del vadbe.

Mi že komaj čakamo na ponoven pričetek vadbe, da se po dolgem in zoprnem času spet vidimo, se malo pozabavamo in skupaj nadaljujemo z našo super vadbo! 🙂

Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo na TTM številki 069/655-756 ali pa preko e-pošte na info@ttm-vadba.si .

Lep pozdrav in se kmalu spet vidimo,
Ekipa TTM

TTM Vadba in Koronavirus – Vadba ODPADE

Pozdravljeni,

pri TTM telovadbi, zaradi nastale situacije s Koronavirusom, po priporočilo pristojnih organizacij/ustanov odpovedujemo vse termine vadbe do nadaljnjega.

Ob ponovnem pričetku vas bomo obvestili preko SMS obveščanja.

V tem času pa spoštujte vsa priporočila NIJZ in Ministrstva za Zdravstvo, da skupaj, s čim manj posledic prebrodimo to krizo.

Srečno in se kmalu spet vidimo!

TTM VADBA v 2020

Hitro smo zakorakali v novo leto in upam, da ste prav vsi lepo preživeli te praznične dni.

TTM vadba se vrača s polno hitrostjo na svoje tirnice in že vas obveščamo z novim pričetkom vadbe.

Vsi termini v 2020 se enaki lanskim z izjemo nove lokacije v Dolu pri Ljubljani in pa dodatnim terminom v Črnučah.

Ponedeljek, 6.1.2020:
– Medvode: OŠ Preska, mala telovadnica, pričetek vadbe: 18.00
– Kamnik: OŠ Toma Brejca, mala telovadnica zgoraj, pričetek vadbe: 20.15

Torek, 7.1.2020:
– Kamnik: Vrtec Zarja, pričetek vadbe: 18.30
– Črnuče: OŠ Maksa Pečarja (stara šola), velika telovadnica, pričetek vadbe: 20.30

Sreda, 8.1.2020:
– Kamnik: Vrtec Zarja, pričetek vadbe: 18.30
– Domžale: OŠ Domžale, avla šole, pričetek vadbe: 20.00

Četrtek, 9.1.2020:
– Dol pri Ljubljani: Kulturni dom Dolsko, pričetek vadbe: 18.00
– Črnuče: OŠ Maksa Pečarja (stara šola), velika telovadnica, pričetek vadbe: 20.00

Petek, 10.1.2020:
– Medvode: OŠ Preska, mala telovadnica, pričetek vadbe: 18.00
– Domžale: OŠ Domžale, avla šole, pričetek vadbe: 20.00

Se kmalu spet vidimo! 🙂
Ekipa TTM