Začetek nove TTM sezone 2020-21

Hojla TTMjevci,

za nami je tako dolga pavza, da smo že skoraj pozabili kaj je smučarska preža in kaj deska 🙂 . Zato sporočamo veselo novico, da se bomo v začetku septembra skupaj ponovno spomnili na te dve prekrasni vaji.

Upamo, da ste vsi kar se da lepo in mirno preživeli poletje, še bolj pomembno, da ste vsi ostali zdravi. Koronavirus nam je letos zares povzročil veliko nevšečnosti, a vseeno moramo ostati optimistični in nadaljevati stvari kot smo si jih zastavili. Tako bomo, s pričetkom v septembru, vadbo nadaljevali kot vsa leta do zdaj. Ker nam je zdravje na prvem mestu in ker je telesna aktivnost ključnega pomena, nas en koronavirus zagotovo ne bo ustavil. Kljub temu pa bomo morali biti skrajno previdni in odgovorni do sebe in do drugih, da bomo z raznimi ukrepi čim bolj preprečili možnost širjenja koronavirusa.

Prijava na vadbo
Prijave na vadbo so že mogoče na naši spletni strani oziroma s spletnim obrazcem, ki ga najdete na tej povezavi -> SPLETNA PRIJAVNICA
Letos se lahko zaradi spleta okoliščin, kakšen termin od lanskega leta razlikuje, za morebitne nevšečnosti se že v naprej opravičujemo.

Prosimo vas, da vašo prijavo, zaradi lažje organizacije in sprejemanje novih vadečih, oddate v čim krajšem možnem času preko spletne prijavnice ali pa preko sms sporočila na našo TTM številko 069/655-756.

Nove termine si lahko ogledate na spletni prijavnici ali pa na naši spletni strani oziroma na tej povezavi -> TERMINI

Plačilo vadnine
Za novo vadbeno sezono 2020/21 plačilo vadnine ostaja nespremenjeno.
Plačilo se bo tako kot lani izvajalo na polletni ravni, za jesenski del in za spomladanski del posebej. Cenik je enak lanskemu in si ga lahko ogledate na zgornji povezavi, kjer ste dostopali do terminov.

Vsi tisti, ki ste imeli v prejšnji sezoni vadnino poravnano do konca aprila, boste prejeli 50% popusta za jesenski del vadbe.

Mi že komaj čakamo na ponoven pričetek vadbe, da se po dolgem in zoprnem času spet vidimo, se malo pozabavamo in skupaj nadaljujemo z našo super vadbo! 🙂

Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo na TTM številki 069/655-756 ali pa preko e-pošte na info@ttm-vadba.si .

Lep pozdrav in se kmalu spet vidimo,
Ekipa TTM