TTM BOŽIČNO- NOVOLETNO VOŠČILO 2021

Leto 2020 se izteka in marsi kdo od nas na to leto ne bo imel prav lepih spominov, saj se nam je življenje čez noč postavilo na glavo. Vendar kljub vsem spremembam moramo ostati pozitivni tudi v bodoče.

Jaz upam, da ste svoj čas, kljub vsem negativnostim, ki nas obkrožajo, uspeli izkoristiti tudi za kakšne pozitivne stvari. Mogoče ste skovali nove načrte za prihodnost, poklicali starega prijatelja/prijateljico, prebrali knjigo, ki je bila že dolgo na polici, prišli do novih osebnih spoznanj ali pa ste si samo odpočili od hudih in prenatrpanih urnikov, vsekakor se nam je čas malo ustavil in upam, da ste ga uspeli izkoristiti tudi za pozitivne stvari.

Vrjamm in upam, da se je pri vsem tem času našlo mesto tudi za telovadbo v domačem okolju. Roke gor, kdor je bil vsaj malo priden 🙂 .

Pred nami je že novo leto, ki bo prinesle nove izzive in upajmo, da tudi boljše čase. Bolj kot to, pa bi rad povdaril, da se namesto spraševanja kaj bo v januarju, zavedamo trenutka v katerem smo sedaj in ga v krogu najbližjih, čez praznike, preživimo kar se da lepo in mirno ter bolj srečno zaključimo konec leta 2020.

Dragi TTM-jevci, želim vam mirno, zdravo, polno sreče in veselja naužito novo leto 2021 in upam, da bomo naša druženja ob telovadbi lahko kmalu spet nadaljevali.

Domen, TTM