TTM – OBVESTILO o dogajanju v zvezi z TTM vadbo

Lepo pozdravljeni vsi TTMjevci,

že dolgo časa je minilo od kar smo se nazadnje slišali, še dlje pa od naše zadnje telovadbe. Upam, da ste še vedno vsi vredu in da sedaj, ko se je zunaj že malo utoplilo, pridno migate vsak po svoje 🙂 .

Kar nekaj vas me je v tem mesecu kontaktiralo; “Domen kako je s telovadbo, kdaj začnemo?”. Jaz sem zelo držal pesti, da se bo do pomladi stvar precej popravila in da ne bi bilo takih omejitev, ki jih imamo še danes. Trenutno bi bila telovadba možna le v večjih telovadnicah kjer bi lahko posamezniku zagotovili dovoljšno površino in pa število udeležencev ne bi smelo presegati številke 10. Žal so to zelo nepredvidljivi časi in okužbe zelo nihajo, hrkati pa se ponovno šušlja v kratkem popolnem zaprtju v aprilu zato sem se s težkim srcem odločil, da bomo s telovadbo morali žal počakati do novega šolskega leta oziroma na mesec september.
Vrjamem, da bo poletje naredilo svoje, skupaj z nekaj prekuženih ter cepljenih oseb in da bo v septembru popolnoma druga slika, bolj prijazna do organizacije rekreativnega športa in vadbe.

Potrpimo še malo, čuvajmo drug drugega in obljubim, da se kmalu spet vidimo na naši TTM vadbi in da, ko ponovno zaženemo naše mašine jih ne ustavi več noben virus!

Prav vse vas lepo pozdravljam in vam želim, da ustanete zdravi še naprej.

Domen, TTM