Pričetek nove vadbene TTM sezone 2021-22 | Prijave že potekajo

Prav en lep športni in poletni pozdrav,

upam, da vsi lepo preživljate te poletne dni in da se že veselite ponovnega druženja z nami.

Za nas je danes zelo vesel dan, ker vam lahko po dolgem letu premora končno pišemo in sporočimo dobro novico. TTM telovadba bo s septembrom ponovno zaživela na vseh starih znanih vadbenih lokacijah. Za nami je zelo naporno leto in pol, čas, ki ga verjetno ne bomo nikoli pozabili in upajmo, da bo z letošnjim septembrom to zares za nami, vsaj brez večjih omejitev, tako strogega življenja in tragedij, ki smo jih bili primorani sprejeti med covid pandemijo. Kljub vsem težkim razmeram, s katerimi smo se soočali v naši športni panogi, mi še naprej pozitivno stremimo v prihodnost in vrjamemo, da bomo lahko to sezono skupaj pripeljali do konca, z obilico prepotenih ur, razgibanih mišic, zabave ter smeha.

Prijava na novo vadbeno sezono

Sporočamo, da so z današnjim dnem odprte prijave na novo vadbeno sezono. Vsakega posebej lepo vabimo in hkrati prosim, h pravočasni oddaji svoje prijave na novo vadbeno sezono, da bo organizacija lažje potekala.

Prijava: na vadbo se lahko prijavite z oddajo svoje prijavnice na naši spletni strani oziroma direktno preko sledeče povezave -> PRIJAVNICA , z vnosom svojih osebnih podatkov in želenega termina obiska in lokacije.

V kolikor niste vešči s prijavo preko spleta, svojo prijavo lahko pisno oddate na elektronski naslov info@ttm-vadba.si ali pa preko telefonske številke 069/655-756.

Termini in plačilo: termini in lokacija vadbe ostajata enaka kot do sedaj. V kolikor ste že malo pozabili na kateri dan in ob kateri uri so potekala naša druženja, si to lahko pogledate na naši spletni strani, oziroma na sledeči povezavi -> TERMINI VADBE.

Tako kot termini tudi cena vadbe ostaja enaka. Vsi, ki imate še iz pretekle nedokončane sezone vadbo v dobrem, oziroma že plačano, se bo to z mesecem septembrom vpoštevalo naprej in boste imeli naslednje plačilo šele po porabljenem “dobroimetju”.
Za vse ostale se politika plačil ne spreminja, vadba se plačuje v dveh delih za jesenski in spomladanski del posebej, letos izjema za prvi mesec, ko se bo vadbo plačalo samo za september v primeru, da bi se na vladi ponovno odločili omejiti rekreativne športne aktivnosti v zaprtih prostorih in nam onemogočili vadbo za naprej.

Covid info: trenutno nimo podatkov o večjih spremembah oziroma dodatnih navodilih, ki bi jih morali vpoštevati za rekreacijo v notranjem prostoru. V septembru se bomo morali verjetno držati enakih navodil kot do sedaj. Za vstop v telovadnico bo še vedno potrebna maska, na vadabi bo voljo razkužilo. Takoj, ko bo to bolj znano bomo vadeče še dodatno obvestili glede PCT pogojev.

Kakorkoli, dokler bodo okužbe še vedno prisotne, se bomo vsi trudili, da bomo vpoštevali tista osnovna priporočila, ki smo jih do sedaj že vajeni in na ta način vsi pripomogli h bolj varni telovadbi.

Za morebitna dodatna vprašanja, smo vam tako kot vedno vselej na voljo. Kontaktirate nas lahko na email info@ttm-vadba.si ali pa preko telefona 069/655-756.

Mi že odštevam dni in komaj čakamo, da se ponovno spet srečamo in po zelo dolgem času nadaljujemo z našo “super fino fajn” TTM vadbo 🙂 .

Želimo vam lep preostanek poletja in se vidimo septembra! 🙂

Ekipa TTM