PRIJAVA NA SEZONO 2022/23

Hitro je minilo tole poletje in čas je že, da ponovno zaženemo naše mašine. Tudi letos bomo celo leto zelo pridni in upajmo, da nam nič ne prekriža načrte!

Prijava na novo vadbeno sezono


Sporočam, da so z današnjim dnem odprte prijave na novo vadbeno sezono. Vsakega posebej lepo vabim in hkrati prosim, k pravočasni oddaji svoje prijave na vadbo, da bo organizacija lažje potekala.

Prijava: na vadbo se lahko prijavite z oddajo svoje prijavnice na naši spletni strani oziroma direktno preko sledeče povezave -> PRIJAVNICA , z vnosom svojih osebnih podatkov in želenega termina obiska in lokacije.V kolikor niste vešči s prijavo preko spleta, svojo prijavo lahko pisno oddate z odgovorom na to e-poštno sporočilo, oziroma tudi z odgovorom na SMS, ki ga boste v prihodnjih dneh prejeli.

Termini in plačilo: termini, lokacija in plačilo vadbe ostajajo enaki kot do sedaj. V kolikor ste že malo pozabili na kateri dan in ob kateri uri so potekala naša druženja, si to lahko pogledate na naši spletni strani, oziroma na sledeči povezavi -> TERMINI VADBE .

Covid info: trenutno nam iz šol niso sporočili o večjih spremembah oziroma dodatnih navodilih, ki bi jih morali vpoštevati za rekreacijo v notranjem prostoru. Bomo pa se držali tistih osnovnih higienskih priporočil, da bomo telovadbno naredili kar se da varno!

Pričetek vadbe: je predviden s ponedeljkom, 5.9. naprej.

Za morebitna dodatna vprašanja, sem vam tako kot vedno vselej na voljo. Tudi, če me samo pokličete in pozdravite, vas bom zelo vesel 🙂 . Kontaktirate me lahko na email domen.cevka@ttm-vadba.si ali pa preko telefona 069/655-756.

Jaz že odštevam dni in komaj čakam, da se ponovno spet srečamo in nadaljujemo z našo “super fino fajn” TTM vadbo 🙂 .

Želim vam lep preostanek poletja in se vidimo septembra! 🙂
Domen, TTM