PRIJAVA NA SEZONO 2023/24

Živjo!

Poletje se počasi približuje h koncu, s tem pa počasi nastopi nova TTM vadbena sezona 🙂 . Tako kot vsa leta bomo tudi letos zelo pridni in aktivni skozi celo leto.

Še preden pa vam posredujem vse podatke za prijavo, bi rad v luči preteklih poplavnih dogodkov izrazil upanje, da ste ostali vsi na varnem in da niste utrpeli takšne ali drugačne škode. Vsem nam želim, da ostanemo solidarni in ponudimo pomoč tistim, ki jo v teh trenutkih najbolj potrebujejo.

PRIJAVA

Obveščam vas, da so z današnjim dnem odprte prijave na novo vadbeno sezono. Vsakega posebej lepo vabim in hkrati prosim h pravočasni oddaji svoje prijave na vadbo, da bo organizacija lažje potekala.

Prijavnica: na vadbo se lahko prijavite z oddajo svoje prijavnice na naši spletni strani oziroma direktno preko sledeče povezave -> PRIJAVNICA , z vnosom svojih osebnih podatkov in želenega termina obiska ter lokacije.

V kolikor niste vešči s prijavo preko spleta, svojo prijavo lahko pisno oddate z odgovorom na to e-poštno sporočilo, oziroma tudi z odgovorom na SMS, ki ga boste prijeli v prihodnjih dneh.

Termini in plačilo: termini in lokacija vadbe ostajata enaka kot do sedaj. V kolikor ste že malo pozabili na kateri dan in ob kateri uri so potekala naša druženja, si to lahko pogledate na naši spletni strani, oziroma na sledeči povezavi -> TERMINI VADBE . Politika plačil ostaja enaka, plačuje se za jesenski in pomladanski del posebej. Plačilo in rezervacija termina šteje za 4 mesece skupaj, cena vadbe ostaja ne spremenjena.

Info: Za morebitna dodatna vprašanja, sem vam tako kot vedno vselej na voljo. Kontaktirate me lahko na email domen.cevka@ttm-vadba.si ali pa preko telefona 069/655-756.

Jaz že odštevam dni in komaj čakam, da se ponovno spet srečamo na naši super fajn TTM vadbi 🙂 .
Se vidimo v septembru, Domen TTM