Mnenja članov o vadbi TTM

Veseli smo, da se skupaj z vami raztegujemo, krepimo vezi in mišice ter ohranjamo vitalno telo, že pol leta. Ja res je že kar pol leta smo skupaj aktivni in zato smo ob tej priliki izbrali nekaj mnenj o vadbi članov, ki so z nami že od samega začetka.

Breda N.“Za vadbo sem se odločila, ker sem želela nekaj dobrega narediti za svoje sklepe, vezi in mišice, saj pri mojih letih lahko sklepi in vezi postajajo vse “trši” in omejujejo gibanje.

TTM program se mi zdi super, nekaj takega sem že dlje časa iskala v bližini mojega doma. Vzdušje na vadbi je prijetno, vodenje je strokovno, všeč mi je to, da trener opazi, če kdo dela kaj narobe in ga popravi ter da določene vaje prilagodi posameznikom s specifičnimi zdravstvenimi težavami.

Vadbo bi predlagala vsem, ki bi radi razgibane sklepe in vezi, zlasti bi to priporočala ljudem v “zrelih” letih.”

Marija Š.“Za vadbo sem se odločila, ker je moje telo z leti vedno slabše gibljivo zaradi pretežno sedečega dela in težav s hrbtenico. Pritegnil me je izbor vaj oziroma primernost programa za moje potrebe in sposobnosti.

Vadbo obiskujem že šest mesecev. Je odlična za povečanje gibljivosti in prožnosti telesa, saj motorične sposobnosti z leti brez ustrezne vadbe upadajo. Vadba poteka v prijetnem, sproščenem vzdušju udeležencev in osebnem pristopu predanega simpatičnega vaditelja.

Vadba je primerna za vsakogar, ki mu je pomembno njegovo zdravje, dobro počutje in gibljivost, ne glede na starost in spol, zato jo priporočam prav vsakomur.”

Vsem našim TTM članov se zahvaljujemo, da ste del velike TTM družine in skupaj z nami pišete to lepo zgodbo. Na še veliko skupnih druženj in vadb!

Ekipa TTM

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor